top of page

INKL GRUNNPRIS MONTERING

22 990,-

BOSCH EHP 6.0 AA 6 kW VARMEPUMPE

Bosch EHP AA er en luft/luft varmepumpe som er konstruert for nordiske forhold. Den er dimensjonert for å gi høyest effekt, også ved riktig kaldt klima.

Bosch EHP AA er en innovativ to-i-en løsning for oppvarming og komfortkjøling som gir deg behagelig inneklima hele året. Produserer energieffektiv varme også helt ned i -20 grader. Med maksimal varmeeffekt på opp til 6 kW er den tilstrekkelig for boliger på opp til 100 kvadratmeter. Du kan også fint bruke denne varmepumpen som en "grønn" backup til ditt eksisterende varmesystem. Bosch EHP AA er tilgjengelig i to varianter med varmeeffekt på enten 5 eller 6 kW.

En god investering

Tross lav investeringskostnad og enkel installasjon gir EHP AA høy effekt og stor besparing i hus med direktevirkende elvarme. Men den passer også perfekt til fritidshus eller f.eks. garasje takket være funksjonen 10 grader vedlikeholdsvarme.

 

EHP AA kan også gi frisk kjøling på varme sommerdager. Komforten forbedres, uansett årstid, av en jevn luftstrøm med både horisontal og vertikal spredning, den innebygde luftrensingen og en av markedets aboslutt laveste lydnivå ved full effekt.

Høyest effekt i nordisk klima

Bosch EHP AA er den enkle måten å få store besparinger i hus med direktevirkende elvarme. Tross en forholdsvis lav investering får du høyeste effekt året rundt. Selv ved -20 grader avgir den mer enn dobbelt så mye energi som den forbruker.

 

Gjennom utedelen sirkulerer uteluften som overfører sin varmeenergi til ditt hus. Et avansert system som effektivt utvinner varme ut av uteluften ved alle temperaturer. Det gir deg opp til 5 ganger så mye varme som du betaler for.

 

Bak den høye effektiviteten ligger en unik teknikk med strømbesparende komponenter som senker strømforbruket med 30 %. Teknikken gir stort varmetilskudd og høy besparing året rundt.

Trygghet svart på hvitt!

Pris er inkludert monteringsmateriell og std.montering. Vi forbeholder oss retten til og begrense montering til storområdet Telemark - Øvre Setesdal og Kongsberg

Mer produktinformasjon

Merke:

Bosch

Varmeeffekt:

1.4 - 6.0 kW

Kjøleeffekt:

1.4 - 4.0 kW

Mål innedel (BxDxH):

860x205x292 mm

Mål utedel (BxDxH):

780x265x540 mm

Lydnivå utedel:

49 dBA

Lydnivå innedel, lav hastighet:

28 dBA

Lydnivå innedel, høy hastighet:

46 dBA

Veggmontert:

Ja

Aircondition:

Ja

Luftavfukter:

Ja

Dokumentasjon

 

Brosjyre

bottom of page