top of page

INKL GRUNNPRIS MONTERING

22 690,-

IVT 12 PR-N VARMEPUMPE

IVT har i sine nyeste luft/luft-varmepumper brukt de gode egenskapene fra dens forgjenger samt tilført nye gjennom testede funksjoner, som gir et lavere lydnivå og effektiv avriming av utedel.

IVT har i sine nyeste luft/luft-varmepumper brukt de gode egenskapene fra dens forgjenger samt tilført nye gjennom testede funksjoner, som gir et lavere lydnivå og effektiv avriming av utedel. Med høyere COP og høy effektivitet – selv ved meget lave utetemperaturer – er det en glimrende energibesparende investering. IVT 09 PR-N og 12 PR-N er satt opp med en ny inverter, som bidrar til ytterligere redusering av oppvarmingskostnadene.

Luft/luft-varmepumpen IVT Nordic Inverter er laget for deg som har elektrisk oppvarming i huset eller fritidsboligen. Etter en enkel installasjon får du ikke bare et deilig varmt hus, men også betydelig reduserte varmeutgifter. Når varmepumpen er installert har du, utover oppvarming, også mulighet for å kjøle luften på varme dager. Du får et bedre inneklima og mulighet for vedlikeholdsvarme. Varmepumpene er designet og bygget for vårt nordiske klima. De er Svanemerkede og har gjennom upartiske tester oppnådd høyeste karakter. Dessuten får du vår enestående 5 års Trygghetsgaranti med på kjøpet.

Pris er inkludert monteringsmateriell og std.montering. Vi forbeholder oss retten til og begrense montering til storområdet Telemark - Øvre Setesdal og Kongsberg.

Mer produktinformasjon

Merke:

IVT

Varmeeffekt:

0.9 - 6.0 kW

Kjøleeffekt:

0.9 - 4.0 kW

Mål innedel (BxDxH):

770x248x260 mm

Mål utedel (BxDxH):

780x265x540 mm

Lydnivå utedel:

45/46 dBA

Lydnivå innedel, lav hastighet:

26/33 dBA

Lydnivå innedel, middels hastighet:

35/40 dBA

Lydnivå innedel, høy hastighet:

42/43 dBA

Veggmontert:

Ja

Aircondition:

Ja

Luftavfukter:

Ja

Dokumentasjon

 

Tekniske data

 

Brukermanual 

Brosjyre

bottom of page